Getuna Konsult AB

Uppsala län

Information

Getuna Konsult AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Getuna Konsult AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Getuna Konsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Getuna Konsult AB har haft sedan 2002-02-18. Getuna Konsult AB har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Getuna Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Veckholm Getuna, 745 99, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6259012.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Getuna Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Getuna Konsult AB har idag 556622-8382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Getuna Konsult AB

Bolaget skall bedriva företags- och verksamhetsutveckling, handel med värdepapper samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Getuna Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rådkvist, Tomas Åke Emil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådkvist, Anna Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .