Johans Sängar och Interiör AB

Uppsala län

Information

Johans Sängar och Interiör AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Johans Sängar och Interiör AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johans Sängar och Interiör AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Johans Sängar och Interiör AB har haft sedan 2008-01-24. Johans Sängar och Interiör AB har funnits sedan och 2008-01-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Johans Sängar och Interiör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Annelundsg. 13, 749 40, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-58165519.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Johans Sängar och Interiör AB Privat, ej börsnoterat.

Johans Sängar och Interiör AB har idag 556624-7390 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johans Sängar och Interiör AB

Bolaget ska bedriva försäljning av sängutrustning och möbler samt därmed förenlig verksamhet.

I Johans Sängar och Interiör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Johan Ole Gustav som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Peter som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .