Rekasta Equestrian AB

Uppsala län

Information

Rekasta Equestrian AB är ett bolag som finns i Enköping. I Rekasta Equestrian AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderstrand, Sylve Lennart Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Mathias Anders Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rekasta Equestrian AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rekasta Equestrian AB på telefon 070-5680538.

Bolaget skall bedriva utbildning inom ridverksamhet, hästavel, inköp och försäljning av ridhästar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rekasta Equestrian AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rekasta Equestrian AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rekasta Equestrian AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-13 och Rekasta Equestrian AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rekasta Equestrian AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rekasta Equestrian AB har 556625-7522 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.