Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB)

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva ingenjörsbyrå med konsulterande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2002-05-16 så skapades Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) och företaget är har F-skattsedel Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) har haft det sedan 2002-06-13.

Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-13

556626-8685 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nuclear Engineering i Enköping AB (NEAB) är Eriksson, Nils Evert som är född 1945 och har titeln VD, Eriksson, Nils Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Matthias Evert som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Leandersson, Hugo Simon Sture som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantHorwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .