Weelu Industrishop AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Weelu Industrishop AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Weelu Industrishop AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Weelu Industrishop AB är momsregistrerat sedan2003-01-13 och har organisationsnummer 556627-8460.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-31655 alternativt besöka eller skicka post till Weelu Industrishop AB på följande adress Dr Westerlunds g. 13, 745 63, Enköping.

Weelu Industrishop AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-01-13.

I Weelu Industrishop AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Norrström, Åke Anders som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av svets-, hydraulik- och gasutrustningar, verktyg, arbetskläder och maskiner, främst för verkstadsindustrin och byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.