Plastteknik i Enköping AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Plastteknik i Enköping AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Plastteknik i Enköping AB är ett av dem. Statusen för Plastteknik i Enköping AB är att Bolaget är aktivt.

Plastteknik i Enköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-28. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Plastteknik i Enköping AB ska trivas.

Plastteknik i Enköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra plastreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plastteknik i Enköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är Plastteknik i Enköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Plastteknik i Enköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-21300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Plastteknik i Enköping AB är Hivén, Sven-Olof Kenneth som är född 1951 och har titeln VD, Hivén, Sven-Olof Kenneth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigh, Kent Jonas Michel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hivén, Sven Anders Jonas som är född 1981 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Plastteknik i Enköping AB har 556628-5150 som sitt organisationsnummer.