Projector Consulting Sweden AB

Uppsala län

Information

556628-9830 är organisationsnummer för bolaget Projector Consulting Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Projector Consulting Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Projector Consulting Sweden AB finns i.

Projector Consulting Sweden AB har varit registrerat sedan 2002-07-10 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Projector Consulting Sweden AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Projector Consulting Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Projector Consulting Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Projector Consulting Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-31648 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 15, 745 34, Enköping

Bolaget skall utföra uppdrag som konsult inom företagsledning, affärsutveckling, marknadsföring och projektstyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Projector Consulting Sweden AB och det är Ståhlsten, Michael Jan-Olof som är född 1952 och har titeln VD, Ståhlsten, Michael Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhlsten, Anna Carolina som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,