Viada AB

Uppsala län

Information

Viada AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Viada AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grauers Berggren, Ylva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Carl Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wikman, Barbro Margaretha som är född 1961 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Viada AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Viada AB på telefon .

Bolaget skall sälja konsulttjänster avseende affärsutveckling till tillväxtbolag, ägna sig åt kapitalförvaltning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Viada AB av bolagstypen Aktiebolag.

Viada AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Viada AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-22 och Viada AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Viada AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Viada AB har 556629-4814 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.