XRF Analytical AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och marknadsföring av system och metoder för analys och identifiering av oorganiska substanser. Verksamheten skall även inriktas på att finna nya tillämpningsområden, utöver ovan angivna, för i verksamheten utvecklad teknologi och utrustning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för XRF Analytical AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är XRF Analytical AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2002-09-30 så skapades XRF Analytical AB och företaget är har F-skattsedel XRF Analytical AB har haft det sedan 2005-06-09.

XRF Analytical AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-09

556632-9305 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är XRF Analytical AB Publikt bolag och det finns många företag som är Publikt bolag i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med XRF Analytical AB så går det att nå dem via telefon på 0171-460810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom XRF Analytical AB är Kumbrandt, Lars Arne Torvald som är född 1932 och har titeln VD, Kumbrandt, Lars Arne Torvald som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Jonas Erik Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hi Kurt Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lewén, Jörgen Lars Harald som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSvensson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .