Vera Omni AB

Uppsala län

Information

Vera Omni AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Vera Omni AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ceder, Anna Catarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceder, Sven Mårten som är född 1969 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vera Omni AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vera Omni AB på telefon 018-140020.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva bygg- och entreprenadverksamhet inklusive projektledning, transportverksamhet, äga och förvalta fastigheter, uthyrning av lokal bostad, konsult- verksamhet inom ledarskap och coaching, föredrags- och utbildningsverksamhet, författarskap samt tjänster inom friskvård och hälsa.

Idag är Vera Omni AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vera Omni AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vera Omni AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-18 och Vera Omni AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vera Omni AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vera Omni AB har 556634-7406 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.