Mälardalens Bilåtervinning AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Mälardalens Bilåtervinning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Mälardalens Bilåtervinning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Mälardalens Bilåtervinning AB är momsregistrerat sedan2003-06-07 och har organisationsnummer 556635-7835.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-21002 alternativt besöka eller skicka post till Mälardalens Bilåtervinning AB på följande adress Magasinsg. 2, 749 35, Enköping.

Mälardalens Bilåtervinning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-06-12.

I Mälardalens Bilåtervinning AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Johan Axel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Modin, Marek som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva demontering av bilar, handel med bildelar samt bedriva bilverkstadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.