Duktil AB

Uppsala län

Information

Duktil AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Duktil AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wibeck, Erik Peter som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wibeck, Karin Anna som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wibeck, Kerstin Anna som är född 1919 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Duktil AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Duktil AB på telefon 0171-413015.

Bolaget skall utföra elinstallationer, idka fastighetsförvaltning, idka byggnadsverksamhet, idka åkeriverksamhet, utföra fordonsreparationer, arbeta med systemutveckling, utföra konsult- och utvecklingsarbete inom IT, ekonomi, juridik och administration, arbeta med bemanningsverksamhet samt idka härmed förenlig verksamhet.

Idag är Duktil AB av bolagstypen Aktiebolag.

Duktil AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Duktil AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-06 och Duktil AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Duktil AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Duktil AB har 556639-1719 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.