Larsec Säkerhetsinstallationer AB

Uppsala län

Information

Larsec Säkerhetsinstallationer AB är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Larsec Säkerhetsinstallationer AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Larsec Säkerhetsinstallationer AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-11-06.

Larsec Säkerhetsinstallationer AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2003-02-04. Men sedan 2003-05-15 så har Larsec Säkerhetsinstallationer AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kvartsg. 3, 749 40, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Larsec Säkerhetsinstallationer AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-20910.

Enköping arbetar för att verksamheter som Larsec Säkerhetsinstallationer AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Larsec Säkerhetsinstallationer AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall idka försäljning och installationer av säkerhetsprodukter såsom passersystem, larm- och kamerabevakningssystem till företag och privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Larsec Säkerhetsinstallationer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Larsec Säkerhetsinstallationer AB och det är följande personer, Englundh, Lars Erik Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Englundh, Gunvor Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Larsec Säkerhetsinstallationer AB är 556639-7708.