AB Strömbergs byggplåt Enköping

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns AB Strömbergs byggplåt Enköping. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. AB Strömbergs byggplåt Enköping tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

AB Strömbergs byggplåt Enköping är momsregistrerat sedan2003-04-18 och har organisationsnummer 556640-1815.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-4151405 alternativt besöka eller skicka post till AB Strömbergs byggplåt Enköping på följande adress Kvartsg. 19, 749 40, Enköping.

AB Strömbergs byggplåt Enköping är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-04-18.

I AB Strömbergs byggplåt Enköping så sitter följande personer i styrelsen: Strömberg, Bo Niclas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strömberg, Bo Sören som är född 1944 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggplåtslageri, fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.