Lilla Tottes Hår AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva hårvård, försäljning av hårvårdsprodukter, uthyrning av frisörstolar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lilla Tottes Hår AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Lilla Tottes Hår AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2003-04-15 så skapades Lilla Tottes Hår AB och verksamheten är har F-skattsedel Lilla Tottes Hår AB har haft det sedan 2003-10-23.

Lilla Tottes Hår AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-23

556643-1671 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Lilla Tottes Hår AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Lilla Tottes Hår AB så går det att nå dem via telefon på 0171-36280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lilla Tottes Hår AB är Jonsson, Anders Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäck, Therése Pauline som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlsten, Linda Margareta som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Görl, Mats Göran som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jönsson, Barbro Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.