JML-System AB

Uppsala län

Information

556643-2802 är organisationsnummer för företaget JML-System AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JML-System AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som JML-System AB finns i.

JML-System AB har varit registrerat sedan 2003-04-14 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för JML-System AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

JML-System AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JML-System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Eriksson, Lars Johan Magnus

Vill ni komma i kontakt med JML-System AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-35560 eller genom brev på följande adress:
Kvartsg. 13, 749 40, Enköping

Bolaget skall sälja kontorsmaskiner, programvaror samt konsult- och servicetjänster inom detta område och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JML-System AB och det är Eriksson, Lars Johan Magnus som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson, Karl Olov Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ingrid Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor