Fjärdhundra Åkeri AB

Uppsala län

Information

556643-3008 är organisationsnummer för verksamheten Fjärdhundra Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fjärdhundra Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Fjärdhundra Åkeri AB finns i.

Fjärdhundra Åkeri AB har varit registrerat sedan 2003-04-24 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fjärdhundra Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

Fjärdhundra Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fjärdhundra Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fjärdhundra Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-91256 eller genom brev på följande adress:
Simtuna Vånga 10, 749 72, Fjärdhundra

Bolaget skall bedriva åkerinäring, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fjärdhundra Åkeri AB och det är Norberg, Sven-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vig, Kerstin Erika Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,