Wiking Storköksservice AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva service, reparation, montage och installation av storköksutrustning, vitvaror, tvättstugemaskiner, fastighetsskötsel, jourservice, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wiking Storköksservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Wiking Storköksservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2003-05-07 så skapades Wiking Storköksservice AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Wiking Storköksservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-07

556643-5797 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Wiking Storköksservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Wiking Storköksservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-7877830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wiking Storköksservice AB är Wiking, Patrik Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Charlotta Monika E som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sternesjö, Eva Carina som är född 1968 och har titeln Revisor, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .