Grenfeldts Verktygsservice AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Grenfeldts Verktygsservice AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Grenfeldts Verktygsservice AB är ett av dem. Statusen för Grenfeldts Verktygsservice AB är att Bolaget är aktivt.

Grenfeldts Verktygsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-27. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Grenfeldts Verktygsservice AB ska trivas.

Grenfeldts Verktygsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. -Verktygsslipning av spånskärande verktyg för verkstads- och snickeriindustrin. -Tillverkning av hårdmetall och snabbstålsverktyg i specialutförande enligt kundanvisningar. -Läppning på legobasis. -Försäljning av spånskärande verktyg i standardutförande för verkstads- och snickeriindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grenfeldts Verktygsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14.

Idag är Grenfeldts Verktygsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Grenfeldts Verktygsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-31200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grenfeldts Verktygsservice AB är Grenfeldt, Anders Runar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grenfeldt, Carl Runar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Grenfeldts Verktygsservice AB har 556645-4160 som sitt organisationsnummer.