PACKSIZE AB

Uppsala län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att sälja maskiner för tillverkning av wellpappförpackningar och att tillverka och sälja wellpappförpackningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PACKSIZE AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är PACKSIZE AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2003-07-17 så skapades PACKSIZE AB och verksamheten är har F-skattsedel PACKSIZE AB har haft det sedan 2003-12-17.

PACKSIZE AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556647-3384 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är PACKSIZE AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med PACKSIZE AB så går det att nå dem via telefon på 0171-31400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom PACKSIZE AB är Boström, Erik Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Reinkensmeyer, Horst som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Boström, Erik Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinkensmeyer, Horst som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kiessner, Ralf Hanko som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Pettersson, Per Niklas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESFjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .