Enköpings Montessoriförskola AB

Uppsala län

Information

556649-3382 är organisationsnummer för företaget Enköpings Montessoriförskola AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enköpings Montessoriförskola AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Enköpings Montessoriförskola AB finns i.

Enköpings Montessoriförskola AB har varit registrerat sedan 2003-10-04 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enköpings Montessoriförskola AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Enköpings Montessoriförskola AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Enköpings Montessoriförskola AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Montessoriförskola AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-441111 eller genom brev på följande adress:
Rombergsg. 17, 745 33, Enköping

Bolaget skall erbjuda barnomsorg för barn 1-6 år samt grundskola för skolår F-9 i enlighet med montessoripedagogikens grunder, äga och förvalta värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enköpings Montessoriförskola AB och det är Gibbon von Sydow, Ana Carolina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, von Sydow, Petter Christian Hugo som är född 1956 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,