Blomsterprakt i Enköping AB

Uppsala län

Information

556651-7735 är organisationsnummer för företaget Blomsterprakt i Enköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomsterprakt i Enköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Blomsterprakt i Enköping AB finns i.

Blomsterprakt i Enköping AB har varit registrerat sedan 2003-11-21 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomsterprakt i Enköping AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Blomsterprakt i Enköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blomsterprakt i Enköping AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna

Vill ni komma i kontakt med Blomsterprakt i Enköping AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2818021 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva floristverksamhet med handelsträdgård samt handel med konfektyr, heminrednings- och presentartiklar, förmedling och försäljning av fordon och fordonstillbehör, samt konsultverksamhet inom tidigare nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomsterprakt i Enköping AB och det är Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Sandström, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor