Ziehl-Abegg Sverige AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska producera och sälja fläktar och drivenheter som regleras och kontrolleras av elektriska maskiner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ziehl-Abegg Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Ziehl-Abegg Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2004-01-27 så skapades Ziehl-Abegg Sverige AB och bolaget är har F-skattsedel Ziehl-Abegg Sverige AB har haft det sedan 2005-08-18.

Ziehl-Abegg Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556654-9548 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Ziehl-Abegg Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Ziehl-Abegg Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 0171-85880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Fenkl, Peter -Rägle, Achim Curd i förening med -Johansson, Lars Henric Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ziehl-Abegg Sverige AB är Johansson, Lars Henric som är född 1975 och har titeln VD, Fenkl, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rägle, Achim Curd som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Lars Henric som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.