Hans Wahlfrid Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Hans Wahlfrid Förvaltning AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Hans Wahlfrid Förvaltning AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Wahlfrid Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hans Wahlfrid Förvaltning AB har haft sedan 2006-02-02. Hans Wahlfrid Förvaltning AB har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hans Wahlfrid Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Myrang. 11, 745 37, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-36700.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hans Wahlfrid Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Hans Wahlfrid Förvaltning AB har idag 556655-3466 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hans Wahlfrid Förvaltning AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Hans Wahlfrid Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlfrid, Hans Rickard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm Wahlfrid, Stina Gertrud som är född 1944 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Sylve som är född 1949 och har titeln Revisor, Gustafssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .