Kaffe Styrkan i Mälardalen AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva handel med utrustning för servering av varma och kylda drycker och snacks samt bedriva försäljning av kaffe och ingredienser och varor till dessa utrustningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kaffe Styrkan i Mälardalen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Kaffe Styrkan i Mälardalen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2004-03-11 så skapades Kaffe Styrkan i Mälardalen AB och verksamheten är har F-skattsedel Kaffe Styrkan i Mälardalen AB har haft det sedan 2004-04-15.

Kaffe Styrkan i Mälardalen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-06

556657-6400 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Kaffe Styrkan i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Kaffe Styrkan i Mälardalen AB så går det att nå dem via telefon på 0171-32090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kaffe Styrkan i Mälardalen AB är Sundnäs, Börje Daniel som är född 1973 och har titeln VD, Sundnäs, Börje Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundnäs, Charlotte Maria som är född 1982 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .