Heydorn Transport AB

Uppsala län

Information

556657-8596 är organisationsnummer för bolaget Heydorn Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Heydorn Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Heydorn Transport AB finns i.

Heydorn Transport AB har varit registrerat sedan 2004-03-16 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Heydorn Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Heydorn Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Heydorn Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Heydorn Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 070-1914096 eller genom brev på följande adress:
Härkeberga Björnbo , 745 96, Enköping

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Heydorn Transport AB och det är Sjöberg Heydorn, Erika Maria som är född 1974 och har titeln VD, Sjöberg Heydorn, Erika Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Göran som är född 1967 och har titeln Suppleant,