Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB. Det finns flera företag som liknar Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-10-08 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2004-04-17 så har Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB varit registrerat och sedan 2009-10-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB så kan man gör det genom att posta ett brev till SIMTUNA SIGGESTA, 749 71, Fjärdhundra. Vi ni istället prata med Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB så kan ni göra det på 0171-471040.

Bolaget skall utföra markarbeten, transporter, reparationer av bilar och entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blomster, Karl Jan-Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hantverkarn Mark & Smide i Fjärdhundra AB har 556660-1893 som sitt organisationsnummer.