Kicomp Fastighetsservice AB

Uppsala län

Information

Kicomp Fastighetsservice AB är ett bolag som finns i Enköping. I Kicomp Fastighetsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Buråker, Christian Erling som är född 1977 och har titeln VD, Buråker, Christian Erling som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Margareta Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kicomp Fastighetsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kicomp Fastighetsservice AB på telefon 0171-441305.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kicomp Fastighetsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kicomp Fastighetsservice AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kicomp Fastighetsservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-30 och Kicomp Fastighetsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kicomp Fastighetsservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Buråker, Christian Erling -Sjöberg, Margareta Marianne

Kicomp Fastighetsservice AB har 556661-6800 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.