Konferensspecialisten BD AB

Uppsala län

Information

Konferensspecialisten BD AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Konferensspecialisten BD AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Drogell, Ebba Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Drogell, Hans Ingemar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Strömma, Arthur Roger Kenneth som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konferensspecialisten BD AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konferensspecialisten BD AB på telefon .

Bolaget ska bedriva hotell-, konferens- och restaurang- verksam- het och därmed förenlig verksamhet, arrangemang av evenemang och därmed förenlig verksamhet, tillverkning och handel med konfektyr och matprodukter och därmed förenlig verksamhet, förlagsverk- samhet och därmed förenlig verksamhet, konsult- verksamhet inom affärsutveckling, marknadsföring, konferens- bokningar och därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fast- och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet, köp och försäljning samt äga och förvalta värdepapper, immaterialrätter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konferensspecialisten BD AB av bolagstypen Aktiebolag.

Konferensspecialisten BD AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konferensspecialisten BD AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och Konferensspecialisten BD AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konferensspecialisten BD AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Konferensspecialisten BD AB har 556662-1586 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.