J. Petersson Transport AB

Uppsala län

Information

J. Petersson Transport AB är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som J. Petersson Transport AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J. Petersson Transport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

J. Petersson Transport AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2004-05-12. Men sedan 2005-08-01 så har J. Petersson Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Härnevi-Rönna 5, 745 96, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J. Petersson Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2793866.

Enköping arbetar för att företag som J. Petersson Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J. Petersson Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J. Petersson Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J. Petersson Transport AB och det är följande personer, Petersson, Hans Johan Ingemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Caritha Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J. Petersson Transport AB är 556662-2485.