Segersten & Co AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva datakonsultation främst avseende nätverks- tjänster, hundsport och dressyr ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Segersten & Co AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Segersten & Co AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2004-06-04 så skapades Segersten & Co AB och företaget är har F-skattsedel Segersten & Co AB har haft det sedan 2004-12-24.

Segersten & Co AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-24

556662-8219 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Segersten & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Segersten & Co AB så går det att nå dem via telefon på 070-6287089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Segersten & Co AB är Segersten, Kjell Jan Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Segersten, Susanne Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bohlin, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .