MBT i Enköping AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och MBT i Enköping AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och MBT i Enköping AB är ett av dem. Statusen för MBT i Enköping AB är att Bolaget är aktivt.

MBT i Enköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-18. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som MBT i Enköping AB ska trivas.

MBT i Enköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom väg och anläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MBT i Enköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07.

Idag är MBT i Enköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med MBT i Enköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6388772.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MBT i Enköping AB är Yrmark, Nils Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Yrmark, Karin Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

MBT i Enköping AB har 556665-0999 som sitt organisationsnummer.