Fastås Bygg & Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Fastås Bygg & Förvaltning AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastås Bygg & Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Fastås Bygg & Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Fastås Bygg & Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastås Bygg & Förvaltning AB ska trivas.

Fastås Bygg & Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastås Bygg & Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Fastås Bygg & Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Fastås Bygg & Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-477330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Fastås Bygg & Förvaltning AB är Sandström, Kurt Börje som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ågren, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Oskar Sören som är född 1932 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .

Fastås Bygg & Förvaltning AB har 556666-5286 som sitt organisationsnummer.