Post Praefectus Cohortis AB

Uppsala län

Information

556666-8777 är organisationsnummer för företaget Post Praefectus Cohortis AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Post Praefectus Cohortis AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Post Praefectus Cohortis AB finns i.

Post Praefectus Cohortis AB har varit registrerat sedan 2004-09-23 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Post Praefectus Cohortis AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-14.

Post Praefectus Cohortis AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Post Praefectus Cohortis AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Post Praefectus Cohortis AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-81404 eller genom brev på följande adress:
Vallby Hornö 21, 745 98, Enköping

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, varutransporter, konsulttjänster inom affärsutveckling och IT-utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Post Praefectus Cohortis AB och det är Petersson, Jan Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Anne-Marie Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,