Rednannik Fastigheter AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fast respektive lös egendom samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rednannik Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Rednannik Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2004-10-07 så skapades Rednannik Fastigheter AB och företaget är har F-skattsedel Rednannik Fastigheter AB har haft det sedan 2005-08-01.

Rednannik Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556667-8669 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Rednannik Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Rednannik Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0171-414847 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rednannik Fastigheter AB är Kinnander, Claes Ingmar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnander, Eric Ingmar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .