awum AB

Uppsala län

Information

556668-1853 är organisationsnummer för företaget awum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som awum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som awum AB finns i.

awum AB har varit registrerat sedan 2004-10-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för awum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

awum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för awum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Winell, Annika Elisabeth -Winell, Erik Nilsson

Vill ni komma i kontakt med awum AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-460335 eller genom brev på följande adress:
Ranstav. 11, 749 61, Örsundsbro

Bolaget skall sälja innovativa produkter inom optik- och kosmetikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med awum AB och det är Winell, Erik Nilsson som är född 1947 och har titeln VD, Winell, Erik Nilsson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Winell, Annika Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Winell, Björn Philip Eriksson som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,