Ensinger Sweden AB

Uppsala län

Information

Ensinger Sweden AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Ensinger Sweden AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ensinger Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ensinger Sweden AB har haft sedan 2005-05-07. Ensinger Sweden AB har funnits sedan och 2005-03-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ensinger Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvartsg. 2 C, 749 40, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-477050.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ensinger Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Ensinger Sweden AB har idag 556669-6711 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Ensinger Sweden AB

Bolaget skall bedriva handel med tekniska produkter av syntetiska material och äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ensinger Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerdahl, Kent-Olov Bertil som är född 1950 och har titeln Extern VD, Reber, Roland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ensinger, Klaus som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Åkerdahl, Kent-Olov Bertil som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.