din ekonomibyrå i Mälardalen AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och din ekonomibyrå i Mälardalen AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och din ekonomibyrå i Mälardalen AB är ett av dem. Statusen för din ekonomibyrå i Mälardalen AB är att Bolaget är aktivt.

din ekonomibyrå i Mälardalen AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-26. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som din ekonomibyrå i Mälardalen AB ska trivas.

din ekonomibyrå i Mälardalen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer inom områdena redovisning och skatter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att din ekonomibyrå i Mälardalen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10.

Idag är din ekonomibyrå i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med din ekonomibyrå i Mälardalen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-27850.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med din ekonomibyrå i Mälardalen AB är Ohlström, Elisabeth Eleonora som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haeger, Karin Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Inger Sofia som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Valberg, Pia Margareta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Haeger, Lars Christer som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ekdahl, Kerstin Astrid Anita som är född 1948 och har titeln RevisorA Ekdahl Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

din ekonomibyrå i Mälardalen AB har 556671-2583 som sitt organisationsnummer.