Lewida Värme & Kyla AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och installation av luftvärmepumpar och kylanläggningar samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lewida Värme & Kyla AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Lewida Värme & Kyla AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2004-11-30 så skapades Lewida Värme & Kyla AB och företaget är har F-skattsedel Lewida Värme & Kyla AB har haft det sedan 2008-05-15.

Lewida Värme & Kyla AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-15

556671-4084 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Lewida Värme & Kyla AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Lewida Värme & Kyla AB så går det att nå dem via telefon på 070-4425069 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lewida Värme & Kyla AB är Levenhagen, Mats Jörgen som är född 1973 och har titeln VD, Levenhagen, Mats Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ramona Madelen Susanna som är född 1976 och har titeln Suppleant, Brostedt Carlson, Ann Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, .