Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB

Uppsala län

Information

Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-23.

Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2004-12-13. Men sedan 2005-09-08 så har Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Enköping Vårfrukyrka-Åkerby 10, 745 96, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6415569.

Enköping arbetar för att bolag som Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Föremål för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -suppleanterna i förening med två av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB och det är följande personer, Forsman, Jan Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Proos, Anders Nicklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Jonas Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Robert Lars Åke som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lundberg, Kenneth Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rytten, Michael Willi som är född 1965 och har titeln Suppleant.Vesterlund, John Åke Torsten som är född 1945 och har titeln Suppleant, Åhlén, Ronny som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor.Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant.Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mälardalens Bygg & Fastighetsförvaltning AB är 556672-3176.