Kvarnbolund Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Kvarnbolund Förvaltning AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Kvarnbolund Förvaltning AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kvarnbolund Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kvarnbolund Förvaltning AB har haft sedan 2005-03-10. Kvarnbolund Förvaltning AB har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kvarnbolund Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Odenv. 7, 749 60, Örsundsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3757561.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kvarnbolund Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Kvarnbolund Förvaltning AB har idag 556672-8225 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kvarnbolund Förvaltning AB

Bolaget ska bearbeta och sälja diamantverktyg, maskiner och övrig utrustning till branschen, äga, sälja och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Kvarnbolund Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haglund, Bernt Erik Lennart som är född 1958 och har titeln VD, Haglund, Eva Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Bernt Erik Lennart som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .