Henrik Björnäs Åkeri AB

Uppsala län

Information

Henrik Björnäs Åkeri AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Henrik Björnäs Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnäs, Per Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Saers, Anna Marian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnäs, Bo Ingvar Frithiof som är född 1941 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Björnäs Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Björnäs Åkeri AB på telefon 0171-26454.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Henrik Björnäs Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Henrik Björnäs Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Henrik Björnäs Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-07 och Henrik Björnäs Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Björnäs Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Henrik Björnäs Åkeri AB har 556674-6094 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.