Gödselförädling i Mälardalen AB

Uppsala län

Information

Gödselförädling i Mälardalen AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Gödselförädling i Mälardalen AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gödselförädling i Mälardalen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Gödselförädling i Mälardalen AB har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gödselförädling i Mälardalen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björnbo Gård , 745 96, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-414044.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gödselförädling i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat.

Gödselförädling i Mälardalen AB har idag 556674-8033 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gödselförädling i Mälardalen AB

Bolaget skall bedriva förädling av gödsel och jord, försäljning och distribution av gödsel och jordprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Gödselförädling i Mälardalen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Ove Stig Egon som är född 1944 och har titeln VD, Sjöberg, Ove Stig Egon som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg Heydorn, Erika Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .