Mäklardalen AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Mäklardalen AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Mäklardalen AB är ett av dem. Statusen för Mäklardalen AB är att Bolaget är aktivt.

Mäklardalen AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-25. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Mäklardalen AB ska trivas.

Mäklardalen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklardalen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Mäklardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Mäklardalen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-93123.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mäklardalen AB är Lundgren, Anna Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lillemor Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Leif Martin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mäklardalen AB har 556675-2589 som sitt organisationsnummer.