Fruktjuice Holding AB

Uppsala län

Information

Fruktjuice Holding AB är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Fruktjuice Holding AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fruktjuice Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-08.

Fruktjuice Holding AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2005-02-14. Men sedan 2005-09-08 så har Fruktjuice Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fruktjuice Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-27560.

Enköping arbetar för att företag som Fruktjuice Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fruktjuice Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget ska bedriva förvaltning av värdepapper, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fruktjuice Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fruktjuice Holding AB och det är följande personer, Vuori, Johan Nils Kristoffer som är född 1966 och har titeln VD, Vuori, Johan Nils Kristoffer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wissing, Lars Jakob Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vuori, Pekka Johannes Uolevi som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Bo David som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wildt-Persson, Hans Bertil William som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot.Vuori, Mary Liselott Helen som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wallin, Victoria Varin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor.Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant.PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fruktjuice Holding AB är 556676-3321.