Famulus AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska bedriva jordbruk samt inneha därill hörande jord- bruksmaskiner även bedriva handel med jordbruksmaskiner samt bedriva konsultverksamhet inom data, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Famulus AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Famulus AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2005-04-29 så skapades Famulus AB och företaget är har F-skattsedel Famulus AB har haft det sedan 2005-05-26.

Famulus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-26

556679-9739 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Famulus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Famulus AB så går det att nå dem via telefon på 070-4444969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Famulus AB är Hassinen, Väinö Erik Roine som är född 1964 och har titeln VD, Hassinen, Väinö Erik Roine som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Lars Erik Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .