Enecopia Invest AB

Uppsala län

Information

Enecopia Invest AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Enecopia Invest AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Enecopia Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Enecopia Invest AB har haft sedan 2006-03-23. Enecopia Invest AB har funnits sedan och 2006-03-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Enecopia Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvartsg. 8, 749 40, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-440140.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Enecopia Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Enecopia Invest AB har idag 556680-2293 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Enecopia Invest AB

Bolaget skall bedriva byggnation, äga och förvalta, samt hyra ut fastigheter, samt även förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Enecopia Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dolfei, Ulf Rune som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Björn Harald som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.