Birka Arkitekter Bo Svalby AB

Uppsala län

Information

Birka Arkitekter Bo Svalby AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Birka Arkitekter Bo Svalby AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Birka Arkitekter Bo Svalby AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Birka Arkitekter Bo Svalby AB har haft sedan 2005-09-15. Birka Arkitekter Bo Svalby AB har funnits sedan och 2005-09-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Birka Arkitekter Bo Svalby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 12, 745 31, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-30475.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Birka Arkitekter Bo Svalby AB Privat, ej börsnoterat.

Birka Arkitekter Bo Svalby AB har idag 556683-7992 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Birka Arkitekter Bo Svalby AB

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet inom husbyggnad, inredning, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Birka Arkitekter Bo Svalby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svalby, Bo Morgan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svalby, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .