Örsundsbro Entreprenad AB

Uppsala län

Information

556684-3750 är organisationsnummer för verksamheten Örsundsbro Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örsundsbro Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Örsundsbro Entreprenad AB finns i.

Örsundsbro Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2005-08-08 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örsundsbro Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Örsundsbro Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örsundsbro Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Örsundsbro Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3431770 eller genom brev på följande adress:
Härkeberga Värsta 11, 745 96, Enköping

Bolaget skall utföra borr- och sprängning, schaktning, markarbeten och byggnationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örsundsbro Entreprenad AB och det är Pettersson, Anders Per Arne som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund Pettersson, Eleonor Ann K som är född 1979 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor,