Aboard Sigtuna AB

Uppsala län

Information

Aboard Sigtuna AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Aboard Sigtuna AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aboard Sigtuna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aboard Sigtuna AB har haft sedan 2006-03-02. Aboard Sigtuna AB har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aboard Sigtuna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Munkholmsv. 57, 193 40, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6525777.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aboard Sigtuna AB Privat, ej börsnoterat.

Aboard Sigtuna AB har idag 556686-3204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Aboard Sigtuna AB

Bolaget ska bedriva båtuthyrning samt även båtcharter och därmed förenlig verksamhet. Båtchartern kommer även att innehålla element som catering, guidade turer till kulturella platser i Mälaren och skärgården, företagskick-offs samt liknande.

I Aboard Sigtuna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammar Hansson, Ulla Elisabet som är född 1951 och har titeln Likvidator, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .